Visszér kézzel. Visszértágulat - Tudástár

Visszér kezelése kézzel Visszér problémákra

mi a visszér terhes nőknél

Visszér, érszűkület kezelése — krémekkel, olajokkal Visszér kenőcs háztartási szappantól Egy-egy főzőpohárba adagoljuk ki az A fázis és a B fázis összetevőit. Visszér kézzel két poharat visszér kézzel hevítve, felmelegítjük 70°C-ra, közben mindkettőt keverjük.

Vivasan a visszér vélemények

Mikor mindkettő eléri a megfelelő hőmérsékletet, vegyük le a hőforrásról. Kivesszük a poharakat a vízfürdőből és hozzáadjuk a B fázis tartalmát az A visszér kézzel — a mixer már dolgozik az A fázisban — és keverjük 3 percig.

málna levelek visszér

A hűtés felgyorsítására, a készítményt egy visszér kenőcs háztartási szappantól hideg víz fölé helyezzük a homogénizálás megszakítása nélkül, tovább keverjük a késztményt kézzel, még 3 percig.

A kézmelegre hűtött készítményhez adjuk hozzá a C fázisban leírt összetevőket és mindenik után keverjük jól össze.

népi gyógymódok, hogyan lehet gyógyítani a visszér

Az így kapott krémet áttesszük a neki szánt tégelybe. A krém vénás tónusjavító, gyulladásellenes, vérkeringés serkentő tulajdonságokkal rendelkezik, megnöveli a hajszálerek falvastagságát, javítja a nyirokkeringést.

visszér tablettáktól

Célja: a visszér kialakulásának lelassítása, a visszér kézzel területek kinézetének feljavítása, a nyirokkeringés segítése, a keringési funkciók támogatása a kitágult erek területén, a visszér által okozott tünetek csökkentése, úgy mint: a kényelmetlen érzet, a fájdalom, a nehéz lábak érzete. Helyileg alkalmazzuk, naponta egyszer vagy kétszer: visszér kenőcs háztartási szappantól masszírozzuk a szív irányába, amíg a krém a bőrbe szívódik.

Ezt a krémet alkalmazhatjuk a terhesség alatt is a II. Eszközök: precíziós mérleg, 2 főzőpohár, hőmérő, minimixer, kiskanalak Ajánlott tároló: ml-s Carven, Sobra vagy egyéb tégely Érvényesség: 3 hónap — optimális higiéniai feltételek között készítve, hűvös helyen tárolva Írva.

Lásd még