Landing page szövegírás

Készen állsz rá, hogy a terméked értékesítési oldala olyan szövegezést kapjon, ami megsokszorozza az eladásaidat?

Ha már nem vagy teljesen kezdő az online marketingben, akkor tudod, hogy a landing page a weboldalod azon oldala, ahova a látogatók érkeznek a hirdetéseidre kattintva.

Lényegében a landing page-eden dől el, hogy a látogatóid közül hányan fognak vásárolni nálad.

Bizonyos szempontból a landing page-ed dönti el, hogy egyáltalán nyereséges lesz-e a vállalkozásod.

 

Itt dől el, hogy feleslegesen szórod-e a hirdetésekre a pénzed, vagy többszörös haszonnal tudsz vevőket kovácsolni a látogatókból.

 

Ha nem veszed elég komolyan a landing page-ed végletekig történő optimalizálását, akkor nagyon sok pénz fog kifolyni a kezedből eredménytelen hirdetésekre pazarolva.

 

Ha téged nem érdekel, hogy 100 látogatóból csupán 2-3 vagy 15-20 látogató fog pénzt költeni nálad, akkor ne tervezz hosszú távra vállalkozóként.

Az internetes vállalkozások világában farkastörvények vannak.

Az lesz a befutó, aki a legalacsonyabb költséggel tud legmagasabb profitot termelni. Ehhez az kell, hogy a landing page-eden a lehető legnagyobb arányban szerezz vevőket, ajánlatkérőket a látogatóidból.

Ha szerinted elég annyi, hogy a weboldaladon készítesz egy termék aloldalt, ahol leírod a terméked tulajdonságait, akkor le vagy maradva 20 évvel a marketingben.

A látogatóidat nem a terméked tulajdonságai érdeklik, hanem az, hogy hogyan oldja meg a terméked a problémájukat.

Egy hagyományos termékoldallal manapság labdába sem tudsz rúgni az online világban.

Akár hirdeted a weboldaladat, akár nem, a landing page a lehető legjobb megoldás arra, hogy maximalizáld a konverziódat.

Egy profi szövegíró által elkészített, megfelelően szövegezett landing page az, ami bemutatja a látogatóidnak a megoldásodat a problémájukra.

Ajánlatot kérek landing page szövegírásra

Miért érdemes velem írattatnod a landing page-ed?

A lehető legmagasabb konverziós arányt érheted el, így folyamatosan növelni tudod a profitod.

Alacsonyan tudod tartani a hirdetési költségeidet, így pénzt spórolsz, vagy ugyanakkora költséggel több eladásod lesz. Ezáltal folyamatos növekedésben tarthatod a vállalkozásod.

Mit tartalmaz a landing page szövegírás szolgáltatás?

A terméked / szolgáltatásod fő értékesítési oldalának teljes körű, magas színvonalú szövegezését egy fő konverziós cél érdekében. Pl.: vásárlás, ajánlatkérés, feliratkozás. 

 

Ráadásként egy ingyenes oktatóanyagot a landing page-ek felépítéséről, annak érdekében, hogy a szöveg a lehető legjobb eredményt érje el számodra.

Ne görcsölj azon, hogy elég jó-e az értékesítési szöveg, amit te írtál. Te csak foglalkozz a cégeddel, a landing page szövegírást pedig bízd rám.

Töltsd fel az általam írt szöveget a landing page-edre, irányítsd rá a hirdetésidet, dőlj hátra és élvezd a folyamatosan érkező vásárlásokat, ajánlatkéréseket.

Ha eddig nem voltál elégedett az konverzióddal, ha unod, hogy csalódottan jelentkezel be a postafiókodba, akkor ez a te lehetőséged.

 

A profin felszövegezett landing page-eddel új szintre emelheted az online bevételed.

Elégedettségi garanciával

Ha esetleg mégsem olyan lenne a szöveg, mint amit elképzeltél, akkor a kérésedre akár kétszer ingyenesen átírom az észrevételeid alapján.

Így teljesen biztos lehetsz benne, hogy olyan stílusú, minőségű szöveget fogsz kapni, amivel elégedett leszel.

Kérj ajánlatot landing page szövegírásra

Csupán 5 perc és semmit nem veszíthetsz.

Rengeteg időt és pénzt fogsz megspórolni, ha egy profira bízod a szövegírást, ahelyett, hogy te kísérletezgetnél hosszasan és a szövegírás árának többszörösét elköltenéd hatástalan hirdetésekre.

Ha még csak most tervezed a weboldalad, akár a meglévőt szeretnéd egy teljesen más szintre emelni, keress bátran, ha szövegíróra van szükséged.

Kérj ajánlatot és lépj szintet a vállalkozásod fejlesztésében.

Ajánlatkérés